Muhammad Razif Kambari

Batu Pahat, Johor


Muhammad Razif Luka Selepas Kemalangan

Muhammad Razif kisahnya mengalami kemalangan. Beliau merasakan telah melanggar lembu tetapi apabila sekali lagi dipandang lembunya hilang. Akibat daripada peristiwa tersebut semakin hari semakin hitam dan busuk kakinya yang luka. Kemudian beliau ke hospital cuci dan korek lukanya. Sangat menyeksakan. Jadi, setelah disarankan lebih kepada tsamarat extract untuk sapuan dan minum ditambah lagi dengan gelium sufia untuk sapuan juga. Alhamdulillah selepas itu nampak ada perubahan yang berbeza pemulihannya.

Puan Ila Salmi

Pontian, Johor


Tapak Kaki Puan Ila Salmi Bertulang Kerana Menghidapi Kencing Manis

Puan Ila pada asalnya mengalami kaki bertulang yang bengkak dan kemudian mengelembung. Kak-Ila-1Beliau terkejut setelah dimaklumkan doktor yang beliau menghidap kencing manis yang tinggi dan bahagian menggelembung di kaki harus dibedah dan dibuang. Selepas pembedahan, banyak daging di kaki sehingga buku lali yang dibuang sehingga kelihatan tulangnya. Kak-Ila-5 Puan Ila kemudiannya diperkenalkan dengan Tsamarat dan kakinya disapu dan dicuci dengan Tsamarat setiap hari. Alhamdulillah selepas 3 bulan daging di kaki Puan Ila sudah tumbuh segar dan membaluti tulang-tulangnya. Kak-Ila-8 Pada waktu yang sama ini Kak Ila hanya mengamalkan jus Tsamarat dan membuat sapuan di kakinya dengan Gelium Sufia. Alhamdulillah, nampak memberi kesan setelah 20 minit sahaja. Kak-Ila-9 Kak Ila giat menyebarkan kebaikan produk keluaran Isra'Life yang tak dapat disangkalkan lagi kerana testimoni dari dirinya sendiri.Kak-Ila-11

Puan Noridah


Kaki Puan Noridah Mula Tumbuh Daging Akibat Kencing Manis

Selepas 2 minggu kakinya dipotong, semalam bersamaan 3/1/18 Puan Noridah memang ada temujanji dengan doktor hospital Sg Buloh. Ada seorang doktor ni memang mengambil 3 pesakit yang mana luka operate di kaki agak besar. Sebelum Puan Noridah keluar hospital selepas menjalani operate kaki tempoh hari. Doktor ada mencadangkan supaya menggunakan sejenis cream, yang mana isi kandungan terdiri daripada madu dan lidah buaya (Aloe Vera). Daripada ketiga-tiga pesakit ini luka Puan Noridah yang paling sempurna, tidak berbau, tidak bernanah dan banyak daging yang tumbuh. Doktor menyangkakan selama 2 minggu ini Puan Noridah menggunakan cream yang dicadangkannya.  Sedangkan setiap kali selepas spa kaki, saya akan menggunakan Tsamarat dan akhir-akhir ni kami tambah dengan Gelium Sufia sekali. Doktor cukup berpuas hati di atas perkembangan kaki Puan Noridah sehingga beliau ingin memberi Puan Noridah sumbangan atau sagu hati kerana menggunakan cream yang dicadangknya itu. Beliau sanggup ziarah ke rumah Puan Noridah pada 8/1/18 pada masa yang sama kata beliau ingin ke hospital Tanjung Karang. Kemungkinan beliau ingin jadikan Puan Noridah sebagai testimoni cream beliau. Di spa, kami cuma cadangkan setiap kali selepas spa, gunakan Tsamarat dan Gelium Sufia di kawasan luka sebelum balut.