Adik Nuraura Diah


Adik Nuraura Diah Pulih Sepenuhnya Tanpa Berjumpa Pakar

Bayi ini iaitu Adik Nuraura Diah selepas 3 hari dilahirkan, saya tidak pasti kenapa seluruh badannya dari muka sehingga ke badan tumbuh bintik-bintik merah dan bernanah. Kami bawa adik Nuraura Diah ke klinik tapi klinik minta dibawa ke hospital. Namun ibu kepada bayi ini enggan dan keberatan baginya untuk dibawa jumpa yang pakar. Syukur saya adalah salah seorang ahli isralife dan kami ikhtiar untuk memandikan bayi menggunakan Golden Tsamarat. Kemudian saya meminta ibu dan bayinya untuk amalkan minum Tsamarat Extract dan disapukan Tsamarat ke seluruh badan bayinya. Syukur alhamdulillah tanpa ke hospital, asbab produk Isra'life ini dapat menyembuhkan anak buah saya hanya dalam seminggu.

Puan Ila Salmi

Pontian, Johor


Tapak Kaki Puan Ila Salmi Bertulang Kerana Menghidapi Kencing Manis

Puan Ila pada asalnya mengalami kaki bertulang yang bengkak dan kemudian mengelembung. Kak-Ila-1Beliau terkejut setelah dimaklumkan doktor yang beliau menghidap kencing manis yang tinggi dan bahagian menggelembung di kaki harus dibedah dan dibuang. Selepas pembedahan, banyak daging di kaki sehingga buku lali yang dibuang sehingga kelihatan tulangnya. Kak-Ila-5 Puan Ila kemudiannya diperkenalkan dengan Tsamarat dan kakinya disapu dan dicuci dengan Tsamarat setiap hari. Alhamdulillah selepas 3 bulan daging di kaki Puan Ila sudah tumbuh segar dan membaluti tulang-tulangnya. Kak-Ila-8 Pada waktu yang sama ini Kak Ila hanya mengamalkan jus Tsamarat dan membuat sapuan di kakinya dengan Gelium Sufia. Alhamdulillah, nampak memberi kesan setelah 20 minit sahaja. Kak-Ila-9 Kak Ila giat menyebarkan kebaikan produk keluaran Isra'Life yang tak dapat disangkalkan lagi kerana testimoni dari dirinya sendiri.Kak-Ila-11


Adik Nur Fatiya Mengalami Ruam Kulit

Adik Nur Fatiya mengalami ruam yang sangat teruk selepas beberapa hari dilahirkan. Adik Nur Fatiya tidak boleh dalam keadaan panas dan berpeluh. Rambutnya sehinggakan terpaksa digunting akibat ruam berkuping-kuping di atas kepala. Ibunya disaran menggunakan Golden Tsamarat untuk cucian dan Tsamarat Extract diambil 1 sudu kecil sehari. Kedua-dua produk yang digunakan pun tak habis. Alhamdulillah penyembuhan dalam masa hampir 2 minggun sahaja.

Adik Mohd Nor

Sandakan, Sabah


Adik Mohd Nor Mengalami Telinga Bernanah

Cucu saya yang bernama Mohd Nor telah mengalami sakit telinga bernanah dan busuk selama 4 bulan akibat demam panas berkali-kali dah pergi jumpa doktor di kliniktapi dalam masa 2 atau 3 hari balik lagi telinganya berair dan busuk. Pada hari Ahad baru-baru ini dia di rumah saya untuk bermalam bersama ibu nya tapi malam Isnin tu dia menangis-nangis tak dapat tidur kerana telinganya berasa sangat sakit. Pada pagi Isnin saya beri dia mandi dan cuci telinganya menggunakan sabun GOLDEN TSAMARAT. Alhamdulillah hanya 3 hari mengunakan sabun GOLDEN TSAMARAT bau yang busuk di telinga cucu saya kini tiada lagi, tidur dia pun sekarang dah senang dan selesa. Isra'life memang hebat!! Testimoni yang dikongsikan oleh atuk kepada Mohd Nor iaitu Encik Syamsuddin Din dari Sandakan, Sabah. Terima kasih tuan Syamsuddin Din. Kasih sayang beliau terhadap cucunya berkongsi kebaikan dengan Isra'Life. Berikhtiar Golden Tsamarat sebagai penawar Allah yang menyembuhkan!!

Puan Hamidah

Sekinchan, Selangor


Puan Hamidah Menghidapi Penyakit Kanser Payudara Tahap 4

Menghidap kanser payudara tahap 4 sehingga luka dan bernanah dan tidak dapat bernafas sehingga terpaksa mengunakan mesin oksigen. Untuk makluman kanser payudara wife saya, pada awalnya saya kurang meyakini Golden Tsamarat kerana luka pada payudara wife saya amat besar dan sebelumnya saya yang mencucinya setiap hari menggunakan Dharmasin. Tetapi tetap juga menimbulkan masalah kerana iaitu kulat berwarna putih kekuningan dan yang paling teruk akan bertukar kehijauan. Untuk membeli Asid Sitrik, tiada dalam pasaran. Hanya ada di Hospital sahaja, begitu juga di klinik kecil tiada bekalan. Tetapi selepas mengunakan Golden Tsamarat, hasilnya Allah Maha Kaya. ALHAMDULILLAH HEBAT !! Walaupun masih luka dan dari luaran masih ada bau TETAPI memang MENAKJUBKAN apabila dibuka lendir, kulat dan nanah ikut melekat pada kain tampalan. Bau yang busuk itu juga sudah tiada dan bahagian dalam yang berlubang nampak sangat bersih. GOLDEN TSAMARAT TERBUKTI BERKESAN! Luka yang dicuci menggunakan Golden Tsamarat dan ketika menutupnya, disapu nipis Tsamarat. Beliau juga mengamalkan minum jus Tsamarat Extract 2 sudu pagi dan 2 sudu malam. Alhamdulillah perubahan telah dialaminya. Mesin oksigen yang berharga RM8,000 terpaksa direhatkan kerana sudah boleh bernafas tanpa bantuan mesin untuk hari yang ke-4. * Puan Hamidah dari Sekinchan, Pesakit Kanser Payudara Tahap 4 dah beransur pulih ( berbaju hitam )

Puan Azlina


Puan Azlina Mengalami Masalah Kulit di Wajah

Puan Azlina menghadapi masalah di wajah, dengan jerawat, liang pori dan kulit yang tidak sekata. Alhamdulillah selepas menggunakan Golden Tsamarat perubahan yang mengagumkan berlaku. Wajah menjadi semakin halus dan gebu. Liang pori pula sudah tak berapa nak nampak sangat. Sekarang dah tak guna camera 360. Tak habis guna lagi tapi kesan sudah nampak.

Pakcik Jamal


Pakcik Jamal Mengalami Tapak Kaki Merekah

Pakcik Jamal berumur 60 tahun, menghidapi penyakit kencing manis dan badan rasa lemah. Beliau disaran menggunakan Tsamarat Extract dengan cara minum dan membuat sapuan. Kemudian mencuci kakinya dengan sabun Golden Tsamarat. Alhamdulilah tidak sampai sebulan sudah nampak kesan perubahan dan kesembuhan di kaki beliau.

Encik Maarof Ahmad


Encik Maarof Ahmad Mengalami Ibu Jari Kaki Berlubang Kencing Manis

Encik Maarof Ahmad menghidap penyakit kencing manis yang menyebabkan daging di jari-jari kakinya membusuk dan berlubang. Alhamdulillah setelah disapu dengan Golden Tsamarat dan minum Tsamarat Extract kakinya kembali pulih.

Ezzy Fairuzulaiha

Beaufort, Sabah


Ezzy Fairuzulaiha Kulit Muka Alergik dan Berbintik

Ezzy Fairuzulaiha menghadapi masalah kulit yang alergik selama 2 tahun lebih. Memang sedih dan kesian dengan keadaan wajahyang berbiji-biji. Ezzy Fairuzulaiha muka alergik (3) Ezzy Fairuzulaiha muka alergik (4)Sebelum ini sudah diagnosis dengan doktor alergik dan pergi ke klinik pakar kulit dan membelanjakan hampir RM2000 namun tidak ada perubahan. Alhamdulillah ada yang maklumkan mengenai Golden Tsamarat dan amalkan cuci muka 2 kali siang dan malam dan dalam masa seminggu dah ada perubahannya. Untuk cepatkan kesannya saya buat masker 3 kali seminggu. Selepas 3 hari biji-biji di muka mati dan kering, bersih tak berbekas. Setelah 2 bulan hebat kesannya. Dulu pakai camera 360 pun jerawat nampak memang tak dapat dibendung dan ditapuk.

Encik Zulkifli

Kota Tinggi, Johor


Encik Zulkifli Alami Luka Selama Sebulan Akibat Kencing Manis

Encik Zulkifli telah menghidap kencing manis sekian lama. Kaki kiri terpaksa dipotong kerana luka sudah kronik, manakala kaki sebelah kanan juga bakal dipotong sekiranya luka semakin teruk. Selepas kehilangan kaki kiri, anak beliau berusaha mencari alternatif. Alhamdulillah pada Mac 2015 telah diperjodohkan dengan Isra'Life. Ketika itu beliau tidak dapat berdiri dan berjalan. Hanya mampu berkerusi roda. Beliau disarankan mengambil 2 sudu Tsamarat Extract pada setiap pagi, petang dan malam. Kaki beliau juga dicuci dengan Golden Tsamarat dan menyapu nipis Tsamarat Extract pada ketiga-tiga waktu pengambilan tersebut. Selepas 1 bulan istiqomah dan penuh berdisiplin mengamalkan, sudah nampak perubahan yang positif. Bulan kedua pula kakinya semakin sembuh. Sehingga bulan Mei dah boleh berdiri dan naik motor. Setelah 3 Golden Tsamarat dan 2 botol Tsamarat Extract, perubahan sangat ketara. Insha Allah akan terus mengamalkannya.

Adik Irfan


Adik Irfan Mengalami Masalah Kulit

Adik Irfan sebelum ini mengalami kulit menggerutu, ruam, alergic, dan ekzema yang teruk sehingga bernanah seluruh kepala dan badan menyebabkan setiap malam kepalanya dikerumuni semut yang memakan kulit kepalanya. Selepas 2 minggu menggunakan Golden Tsamarat dan produk-produk lain Isra’Life perubahannya amat ketara. Alhamdulillah kini kulitnya sudah sembuh.