Puan Ila Salmi

Pontian, Johor


Tapak Kaki Puan Ila Salmi Bertulang Kerana Menghidapi Kencing Manis

Puan Ila pada asalnya mengalami kaki bertulang yang bengkak dan kemudian mengelembung. Beliau terkejut setelah dimaklumkan doktor (selanjutnya…)


Adik Nur Fatiya Mengalami Ruam Kulit

Adik Nur Fatiya mengalami ruam yang sangat teruk selepas beberapa hari dilahirkan. Adik Nur Fatiya tidak boleh dalam keadaan panas dan berpeluh. Rambutnya sehinggakan terpaksa digunting akibat ruam berkuping-kuping di atas kepala.Ibunya disaran menggunakan Golden Tsamarat untuk cucian dan Tsamarat Extract diambil 1 sudu kecil sehari. Kedua-dua produk yang digunakan pun tak habis. Alhamdulillah penyembuhan dalam masa hampir 2 minggun sahaja.

Adik Mohd Nor

Sandakan, Sabah


Adik Mohd Nor Mengalami Telinga Bernanah

Cucu saya yang bernama Mohd Nor telah mengalami sakit telinga bernanah dan busuk selama 4 bulan akibat demam panas berkali-kali dah pergi jumpa doktor di klinik (selanjutnya…)

Siti Hanizar

Tawau, Sabah


Siti Hanizar Mengalami Kulit Lebam & Terbakar

Semasa menjalani latihan polis di Pulapol kulit sy sering terdedah kpd cahaya matahari dan menyebabkan kulit sy jadi lebam dan terbakar. (selanjutnya…)

Puan Hamidah

Sekinchan, Selangor


Puan Hamidah Menghidapi Penyakit Kanser Payudara Tahap 4

Menghidap kanser payudara tahap 4 sehingga luka dan bernanah dan tidak dapat bernafas sehingga terpaksa mengunakan mesin oksigen. (selanjutnya…)

Puan Azlina


Puan Azlina Mengalami Masalah Kulit di Wajah

Puan Azlina menghadapi masalah di wajah, dengan jerawat, liang pori dan kulit yang tidak sekata. Alhamdulillah selepas menggunakan Golden Tsamarat (selanjutnya…)

Pakcik Jamal


Pakcik Jamal Mengalami Tapak Kaki Merekah

Pakcik Jamal berumur 60 tahun,menghidapi penyakit kencing manis dan badan rasa lemah. Beliau disaran menggunakan (selanjutnya…)

Encik Maarof Ahmad


Encik Maarof Ahmad Mengalami Ibu Jari Kaki Berlubang Kencing Manis

Encik Maarof Ahmad menghidap penyakit kencing manis yang menyebabkan daging di jari-jari kakinya membusuk dan berlubang. (selanjutnya…)

Muhammad Syafiq

Segamat, Johor


Adik Muhammad Syafiq Mengalami Ruam Kulit di Wajahnya

Adik Muhammad Syafiq menghidap ruam kulit di wajahnya. Setelah menggunakan Golden Tsamarat dan Tsamarat Extract. (selanjutnya…)

Ezzy Fairuzulaiha

Beaufort, Sabah


Ezzy Fairuzulaiha Kulit Muka Alergik dan Berbintik

Ezzy Fairuzulaiha menghadapi masalah kulit yang alergik selama 2 tahun lebih. Memang sedih dan kesian dengan keadaan wajah (selanjutnya…)

Encik Zulkifli

Kota Tinggi, Johor


Encik Zulkifli Alami Luka Selama Sebulan Akibat Kencing Manis

Encik Zulkifli telah menghidap kencing manis sekian lama. Kaki kiri terpaksa dipotong kerana luka sudah kronik, manakala kaki (selanjutnya…)

Adik Irfan


Adik Irfan Mengalami Masalah Kulit

Adik Irfan sebelum ini mengalami kulit menggerutu, ruam, alergic, dan ekzema yang teruk sehingga bernanah seluruh kepala (selanjutnya…)