Cik Ika

Johor


Cik Ika Mengalami Perut Membuncit

Sebelum ini Cik Ika berasa malu dan kurang yakin untuk keluar rumah dengan keadaan perutnya yang agak membuncit sehingga orang memikirkan Cik Ika sedang mengandung.Selepas seminggu mengambil LENTIX Cinnamon Drink berlaku proses pembuangan toksid. Alhamdulillah saiz perutnya telah mengecil dan berkurangan sebanyak separuh.

Cik Liyana

Sandakan, Sabah


Cik Liyana Mengalami Susut Berat Badan

Berat badan Cik Liyana 60kg sebelum mengamalkan minum LENTIX Cinnamon Drink dan Niecea Collagen. Tapi setelah mengamalkan LENTIX Cinnamon Drink dan Niecea Collagen serta disapukan juga LENTIX Miracle Qeulim selama 2 minggu kini berat saya turun kepada 58kg. Setelah sebulan sudah menjadi 54kg. Produk Isra'Life LENTIX memang terbaik.

Mohd Faizal Risham

Selangor


Mohd Faizal Risham Mengalami Susut Berat Badan

Pengambilan dan amalan Mohd Faizal terhadap LENTIX Cinnamon Drink selama 2 bulan sebanyak 3 botol iaitu 2 sudu pagi danmalam telah berjaya mengurangkan kandungan gula dalam badan beliau. Sebelum ini badan beliau selalu mengalami keletihan sewaktu menjalankan tugas tapi sekarang Alhamdulillah. Malah berat badan juga telah susut dari 106kg kepada 95kg dan sekarang bertambah segak.

Cik Aidil

Kuala Lumpur


Cik Aidil Pesakit Asthma

Cik Aidil merupakan pesakit asthma. Alhamdulillah setelah diperkenalkan dengan jus Tsamarat Extract dan Lentix Cinnamon Drink, beliau terus mengambilnya. Pada masa pengambilan akan keluar muntah seperti pasir halus dan berlendir. Kemudian dada rasa kurang sakit, mudah untuk menarik nafas. Asthma pun dah semakin berkurangan sehingga dalam sebulan dah tidak ada langsung. Doktor ada cek paru-paru, dah semakin normal.