Awang Dedy Irawan

Kalimantan, Indonesia


Awang Dedy Irawan Badan Kembali Berstamina

Produk Isra’Life ini sangat mujarab. Terima kasih Ramli Jamaluddin telah memperkenalkan saya produk Isra’Life ini. Dulu saya cepat letih, buat kerja sedikit sudah letih dan kurang tenaga. Sejak mengamalkan Rayzel Hormone ini stamina saya sangat jauh berbeza dan tubuh tidak lagi merasa letih atau penat semasa kerja. Terima kasih Isra’Life.

En Mohd Shari

Kulai, Johor


En Mohd Shari Letih dan Cepat Penat

Saya banyak buat kerja berat dan lasak seperti memotong rumput, potong buah kelapa sawit, kerja-kerja pembinaan rumah, menghantar anak-anak ke sekolah. Alhamdulillah, apabila saya mengamalkan minum Rayzel saya rasa banyak perbezaan dan semakin bertenaga untuk melaksanakan kesemua kerja-kerja tersebut. Badan pun rasa ringan dan selesa untuk buat kerja berat. Rayzel Hormone ni memang banyak membantu saya. Kini, saya masih lagi cergas macam orang muda.

En Ramli

Segamat, Johor


En Ramli Segamat Kembali Bertenaga

Sebelum saya menggunakan produk Rayzel Hormone yang dikeluarkan oleh syarikat Isra’Life, saya mengambil pekerja untuk membantu saya mengerjakan tanah kebun. Selepas saya minum produk Rayzel Hormon dari Isra’Life ini. Alhamdulillah saya boleh melakukan tugas berat seperti berkebun serta aktiviti lain dengan sihat. Malah hubungan intim dengan isteri juga bertambah erat.