Adik Zain Ozil Kanser Saraf Tahap 4(1)
Penyakit Kanser Saraf Tahap 4
9th Februari 2017
Puan Norazlin Sakit Dada
3 Hari Sakit Dada
10th Februari 2017
Hafizi-Ahmad-Kanser(1)

Kanser Darah dan Tulang Sum-Sum

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hafizi Ahmad Menghidap Penyakit Kanser Darah dan Tulang Sum-sum

Pada bulan Disember 2015 Hafizi Ahmad disahkan menghidap penyakit KANSER DARAH dan TULANG SUM SUM. Selama sebulan Hafizi Ahmad terlantar di Hospital Sultanah Aminah JB. Hafizi Ahmad hanya menggunakan tiub dan bag kencing serta memakai pampers kerana tidak boleh bergerak mahupun berjalan.

Doktor Pakar mengesahkan bahawa kanser Hafizi Ahmad tiada harapan untuk pulih sepenuhnya. Pada 31 Disember 2015 Hafizi Ahmad telah dibenarkan pulang namun keadaan masih serupa tidak boleh bergerak dan berjalan.

Tetapi pada satu hari, ada seorang rakan datang ke rumah dengan membawa sebotol jus TSAMARAT EXTRACT. Rakannya telah syorkan Hafizi Ahmad supaya amalkan jus Tsamarat.

Hafizi Ahmad Kanser Darah

Alhamdulillah, memang ajaib! Setelah 2 minggu Hafizi Ahmad minum jus Tsmarat, beliau ke Hospital Batu Pahat kerana ada temujanji dengan doktor pakar. Darahnya diuji, hasil ujian tersebut peratus kansernya telah turun daripada 80% ke 25% . Alhamdulillah syukur.

Tetapi !! Ada lagi KEAJIABAN yang berlaku selepas sebulan! Hafizi Ahmad mampu berdiri tanpa bantuan dan berjalan tanpa kerusi roda lagi. Alhamdulillah, kini beliau telah sihat bertenaga. Syukur dipertemukan dengan jus AJAIB, TSAMARAT EXTRACT.

Selain itu, testimoni beliau sewaktu beliau dalam keadaan sihat boleh dilihat melalui pautan di sini: Temu bual Encik Hafizi Ahmad

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.